STUDIO 33
Kreativna brending agencija

Nudimo usluge kreativnog stvaranja robnih marki i usluge dizajna za klijente širom svijeta. Vjerujemo u strategiju, ljepotu, rokove i dizajn.

Naši projekti su prepoznatljivi i osvajaju nagrade. Kroz istraživanje, strategiju i dizajn povezujemo proizvode s ljudima na jedinstvene i uvjerljive načine.

Naše usluge

STRATEGIJA //  Pozicioniranje, imenovanje, verbalna komunikacija brenda, brend arhitektura

BRENDIRANJE // Vizualni identitet, dizajn logotipa, knjige standarda, art direkcija, kreativno pisanje

AMBALAŽA // Hrana i piće, kozmetika, prilagođena rješenja, promotivna ambalaža, maloprodaja

PRINT DIZAJN // Poslovna sredstva komunikacije, dizajn knjiga i publikacija, plakati, ilustracija, fotografija

DIGITALNI DIZAJN // Dizajn web stranica, UI i UX, Digitalni razvoj

PROSTORNI DIZAJN // Signalizacija, dizajn izložbi, dizajn štandova, dizajn interijera​​
STUDIO 33 je kreativna i brending agencija specijalizirana za usluge grafičkog dizajna, kao što su stvaranje novih brendova i proizvoda, redizajn postojećih, dizajn vizualnog identiteta, dizajn ambalaže, dizajn promotivnih materijala te digitalni dizajn. Naš kreativni tim slijedi najnovije trendove i standarde u grafičkom dizajnu.

Stvaramo vizualno privlačna i profesionalna rješenja za klijente, bez obzira na njihovu veličinu i područje poslovanja. Individualni pristup svakom klijentu omogućuje nam da budemo fleksibilni, ispunjavamo očekivanja, pazimo na detalje, budemo kreativni i izvrsno radimo kao tim. Vjerujemo u važnost dizajna kao moćnog komunikacijskog alata, potrebnog za stvaranje izvrsnih poslovnih rezultata.

Naš dizajn postigao je brojne međunarodne nagrade u području brendiranja, vizualnog identiteta i dizajna ambalaže. projekti nam se objavljuju u stručnim publikacijama i dizajn literaturi. Sudjelujemo na svim relevantnim izložbama i održavamo predavanja za ljude koji žele čiti zašto je dizajn važan. Naš se ured nalazi u Osijeku, Hrvatska.