June 7, 2019

Jedna, Yoga Face i Sokol Centar osvojili Broncu na WIN-i

Kreativna agencija STUDIO 33 osvojila je 3 brončane WINA nagrade.

World Independent Advertising Awards (WINA) akademski je odgovor na rastući val neovisnih multinacionalnih agencija i mreža, tražeći prostor koji ih istinski predstavlja na pošten, neovisan i vidljiv način.

Na „Globalnom festivalu za neovisne agencije i neovisne multinacionalne mreže“ više od 550 stručnjaka iz 16 zemalja prisustvovalo je konferencijama, sajmovima, menadžment radionicama, forumima, koktel zabavama i svečanoj dodjeli nagrada u Bogoti, Kolumbija.

Mnoge agencije prijavile su svojej radove putem web stranice WINA kako bi sudjelovale u natječaju. Ocjenjivačku komisiju činilo je više od 90 oglašivača, publicista, dizajnera i direktora koji predstavljaju multinacionalne i globalne agencije.

Finalisti su dolaze iz Njemačke, Saudijske Arabije, Argentine, Australije, Bolivije, Brazila, Bugarske, Kanade, Čilea, Kolumbije, Kostarike, Hrvatske, Danske, Ekvadora, Španjolske, Francuske, Gvatemale, Japana, Meksika, Omana, Paname, Perua, Portugala , Dominikanske Republike, Rusije, Švicarske, Tajlanda, SAD-a i Urugvaja.

Dodijeljeno je 18 zlatnih, 79 srebrnih, 88 brončanih priznanja i 94 počasna priznanja.

STUDIO 33 nagrađen je s 3 bronce za projekte:
Jedna // naziv i dizajn ambalaže
Yoga Face // dizajn logotipa i ambalaže
Sokol Centar // signalizacija

Find out more about STUDIO 33 work.