May 6, 2021

STUDIO 33 dobitnik prestižne nagrade A 'Design Award

Projekt dizajna ambalaže Oink tvrtke STUDIO 33 osvojio srebro

Srebro u kategoriji dizajna ambalaže

Projekt Oink agencije STUDIO 33 dobitnik je srebrne nagrade A 'Design, u kategoriji dizajn ambalaže koju je ocjenjivao ugledni međunarodni stručni žiri A' Design Awards & Competitions. U velikom broju prijavljenih radova iz cijelog svijeta, STUDIO 33 bio je u konkurenciji s brendovima poput Pepsi, Ballantines, Cheetos i Lipton.

Srebrna A' Design nagrada

Srebro na A' Design Awards prestižna je nagrada dodijeljena 5% vrhunskih projekata koji su postigli iznimnu razinu kvalitete u dizajnu. Prijavljeni radovi na dodjeli nagrada A 'Packaging Design Awards žirirani su i anonimno ocjenjivani od strane velikog žirija istaknutih akademika, utjecajnih direktora agencija, i iskusnih profesionalaca. Nominirani projekti dizajna ambalaže žiriraju se prema unaprijed utvrđenim kriterijima ocjenjivanja, kako bi se istakli samo najbolji projekti dizajna ambalaže. Osim prilike za promocijom u poznatim međunarodnim medijima, dobitnici nagrade 'Design Packaging Award' nalaze se na World Design Rankings (worlddesignrankings.com), istaknuti su na platformi Classification Design (designclassifications.com) i objavljeni na DesignMag.org koji navodi najbolje agencije i projekte iz svih država u svim disciplinama.

A' Packaging Design Awards

Nagrada A' Packaging Design Award želi istaknuti izvrsne kvalitete i kompetencije dizajnera za najbolje projekte dizajna ambalaže i najbolje koncepte u svijetu. Međunarodna priznanja A 'Design organiziraju se i dodjeljuju svake godine, u različitim kategorijama kako bi se dosegla široka dizajnerski orijentirana publika. Krajnji cilj natječaja A' packaging Design je stvoriti globalnu svijest o dobrom dizajnu. Saznajte više na: www.whatisadesignaward.com

Tim koji stoji iza projekta Oink

Oink su osmislili dizajner i kreativni direktor: Leo Vinković, ilustratorica: Maja Gjajić i copywriter: Tonči Klarić

Agencija: STUDIO 33, Naručitelj: Sin Ravnice, Fotograf: Marija Gašparović