April 29, 2020

Terra Negra Country Club website

Dizajn i razvoj

Marketinški tim Terra Negra Country Cluba kontaktirao nas je u potrazi za pouzdanim partnerom s iskustvom u dizajnu i razvoju web stranica. Rado smo se odazvali na poziv i želju za suradnjom i pomoći na ovom projektu!

Smješten u Čepinu, malom mjestu u blizini Osijeka, oaza Terra Negra sastoji se od Restorana Crna svinja, Terra Negra dvorane za različita događanja i Ville Pi za smještaj. Kompleks je idealno mjesto za uživanje u životu - druženje, slavljenje i razmjenu ideja. Pregledajte web stranicu: https://terranegra.hr

RJEŠENJE

Izrađena na WordPress platformi s upotrebom najnovije tehnologije i najbolje prakse u industriji. Svaki je element na web stranici je prilagodljiv. Klijent može samostalno upravljati sadržajem, uređivati tekstove i slike, mijenjati obrazac za kontakt, dodavati ili uklanjati slike u galerijama, uređivati podatke u footeru, mijenjati header, izbornik itd.

Koristimo kratke i jasne tekstove. Umjesto upotrebe gomile sadržaja, željeli smo da slike govore same za sebe. Sticky navigacija pomaže posjetiteljima u kretanju kroz web stranicu. Svaka se podstranica može otvoriti u nekoliko klikova. Slikovne i tekstualne tranzicije čine web stranicu funkcionalnom, zanimljivom i otmjenom - svakako preporučamo da ih posjetite!

Web stranica povezana je s dva vanjska sustava - Open Table sistem za rezervacije stolova, i jedinstvene mape razvijene za Žito d.o.o.

Korištene tehnologije:
  • Dizajn jedinstvene Terra Negra teme
  • HTML5
  • CSS3
  • ES6 JS
  • GSAP
  • ScrollMagic