BooLab

Ambalaža

KLIJENT
BooLab mirisna je, prirodna i zabavna kozmetika bez „gluposti“. Handmade kozmetika koju ćete poželjeti pojesti. Osim proizvoda za higijenu i njegu lica i tijela, u asortimanu BooLaba nalazi se dekorativna kozmetika i kozmetika za njegu dječje kože. BooLab kozmetika njeguje i hrani tijelo te je pogodna za sve tipove kože, sve uzraste, za trudnice te vegeterijance i vegane. BooLab klijenti su trendi i moderne, obrazovane osobe oba spola koje znaju što kupuju, prate trendove na području kozmetike te drže do održivosti i odsustva kemikalija prilikom njege kože (skinimalism).
CILJ
Prirodna kozmetika dostupna svima, lišena nepotrebnih elemenata i ekološki osvještena. Iskrena, etički ispravna, održiva cruelty free, handmade kozmetika, bez dodatne ambalaže I nepotrebnih elemenata.
RJEŠENJE
Vizualni identitet grupe proizvoda koji svojom pročišćenom formom komunicira sve vrijednosti BooLab brenda, minimalne, kvalitetne, sigurne i zabavne kozmetike. Iskreni i autentični proizvodi učinit će vas obožavateljem ove prirodne kozmetike, u kojoj mogu uživati svi članovi obitelji, u njezi i isticanju prirodne ljepote.
No items found.
Ne koristite fotografije bez pismenog odobrenja autora.
© Studio 33