Croaticanna

Ime brenda // Ambalaža // Identitet

KLIJENT
OPG Kalić Zvonimir je ekološki proizvođač industrijske konoplje iz srca Slavonije, Đakova. Obiteljsko imanje u Vrpolju je mjesto proizvodnje, prerade i prodaje prehrambenih i prirodnih kozmetičkih Croaticanna proizvoda. U Croaticanna proizvode utkano je puno ljubavi, ručnog rada i truda obitelji Kalić iza koje stoji dugogodišnji rad u proizvodnji industrijske konoplje što je popraćeno ekološkim, Vegan i „Živjeti zdravo“ certifikatom i oznakom. Želje i ciljevi su jasni, zaokružiti priču proizvodnje „Od polja do stola“ i ponuditi domaći, slavonski i hrvatski Croaticanna proizvod! Kako bi živjeli zdravi i lijepi, sretni i veseli s konopljom obitelji Kalić!
CILJ
Prvi korak brendiranja ovih specifičnih proizvoda bio je osmisliti ime brenda. Složenica Croaticanna - kao konoplja koja dolazi iz jasno definiranog područja, no internaciono je svima jasan i razumljiv naziv brenda. Drugi dio obuhvatio je kreiranje brenda zajedno s pripadajućim rješenjem za dizajn ambalaže preko 30ak različitih proizvoda.
RJEŠENJE
Obitelj Kalić dolazi iz slavonskog mjesta Vrpolje te su svoju obiteljsku proizvodnju željeli jasno i tradicionalno komunicirati putem budućega brenda. Sav rad vezan uz njihove proizvodnje je ručni – od obrade konoplje na poljima pa do prerađivanja i proizvodnje različitih prehrambenih i kozmetičkih proizvoda. Iz tog razloga, iskorišten je element slavonskoga veza, te kao jednostavan pattern simbolizira Slavoniju, konoplju i tradicionalni ručni rad. Odabirom boja naglašeni su zeleni, eko i zdravi aspekti konoplje, a komplementarnom crvenom se ističe tradicionalna boja vezenja i boja koja je snažan nositelj brenda.
No items found.
Ne koristite fotografije bez pismenog odobrenja autora.
© Studio 33