Divania

Ime brenda // Identitet // Ambalaža

KLIJENT
Destilerija Zorić smještena je u samome srcu Slavonije u starom gradu Erdutu. Uz modernu proizvodnju isprepletenu tradicijom proizvodi rakije i likere od domaćeg ekološkog voća. Procesom destilacije, uz najmoderniju tehnologiju, razdvojene su i izvučene najveće esencije voća tako da rakije DIVANIA imaju izuzetnu voćnu aromu te lagan, britak okus.
CILJ
Pružiti vrhunski užitak ispijanja rakije, te kreirati elegantnu ambalažu s notom tradicije, koja će za kupca biti uočljiva i nezaboravna.
RJEŠENJE
Ime Divania predstavlja izvedenicu riječi „divaniti“ kao sredstvo koje razveže jezik i tada započinje razgovor. Divaniti u slavonskom dijalektu, znači ugodno razgovarati. Dizajn ambalaže inspiriran je tradicionalnim slavonskim/šokačkim uzorkom s narodnih nošnji, u modernoj interpretaciji. Etikete je kreirana od osnovnih elemenata tradicionalnog uzorka grane i cvijeta, dok je središnji dio izdvojen i modificiran u kombinaciju grana i voća pojedine vrste rakije. Elementi ambalaže iskorišteni su kroz seriju proizvoda, pa tako čine vrlo jasnu diferencijaciju proizvoda, i prepoznatljivost brenda.
No items found.
Ne koristite fotografije bez pismenog odobrenja autora.
© Studio 33