La melea

Identitet // Ambalaža

KLIJENT
La Melea je kozmetička tvrtka sa sjedištem u Švicarskoj koja nudi domaće, 100% organske proizvode za njegu kože bez ikakvih parabena i silikona. Ime "Meleah" na arapskom znači "žena lijepe i blistave kože".
CILJ
Dizajn identiteta ambalaže proizvoda koji će privući kupce koji teže ujednačenoj teksturi kože, bez akni, loših reakcija kože (masna, suha, gruba), kožnih bolesti i starenja. Etikete bi trebale imati notu luksuza, naglašavajući snagu i bogatstvo svojih prirodnih sastojaka.
RJEŠENJE
Koncept kreiranja ambalaže i vizualnog identiteta proizvoda prati koncept produkcije i generalno vrijednosti samoga branda prirodne kozmetike. Logotip sačinjavaju floralni elementi simetrično i centralno raspoređeni čime aludiraju na ljepotu, proporcionalnost i skladnost. Odabirom glavnoga modula loga - listića, postavljen je naglasak na prirodnost kozmetike. Njegovim multipliciranjem dobiven je uzorak čijim apliciranjem na etiketu proizvoda, proizvod poprima dozu sofisticiranosti. U konačnici, oblikovanim logotipom, izborom elegantne tipografije i boja - bijele, crne i zlatne, postignut je decentan, pročišćen, profinjen i luksuzan izgled koji asocira na čistoću i djelotvornost prirodne kozmetike kao i glamuroznost izgleda koju ona ostavlja na koži.
No items found.
Ne koristite fotografije bez pismenog odobrenja autora.
© Studio 33