The Vault

Identitet // Web // Promotivni materijali

KLIJENT
The Vault je povijesna komercijalna poslovna zgrada od 115.000 četvornih metara u centru Denvera. Prije je služila kao sjedište Colorado poslovne banke. Zgrada je sagrađena 1907. godine i uvrštena u Nacionalni povijesni registar 1977. godine. The Vault zgrada sadrži brojne impozantne trezore, kao povijesnu ostavštinu bankarskih dana. Ova monumentalna znamenitost, nezaboravno je mjesto za mještane Denvera. Danas je The Vault zgrada miks povijesti i modernog uredskog prostora, namijenjen ljudima koji će njegovati ovo bezvremensko naslijeđe, i obogatiti ga suvremenim duhom.
CILJ
Klijent nas je angažirao za dizajn logotipa koji će predstavljati stilizirani trezor. Cilj nam je bio kreirati znak koristeći jedan osnovni oblik, te izbjegavajući nepotrebne detalje. Ipak, Znak mora ispričati priču i dati nagovještaj promatraču što predstavlja.
RJEŠENJE
Iskorištavajući bogatu baštinu zgrade i impresivne bankovne trezore, razvili smo bezvremenski vizualni identitet i slogan („Otključaj novu priču“) zasnovan na konceptu zgrade kao povijesnog trezora za sjećanja i inovacije. Svi sadržaji prezentiraju moderno povijesnu komunikaciju dizajna, kombinirajući povijesne elemente s digitalnim animacijama i autentičnim sadržajima.
No items found.
Ne koristite fotografije bez pismenog odobrenja autora.
© Studio 33